Đề kiểm tra 1 tiết môn tiếng anh lớp 8

     

Bạn vẫn xem phiên bản rút gọn gàng của tài liệu. Coi và sở hữu ngay phiên bản đầy đủ của tài liệu tại trên đây (472.03 KB, 3 trang )


Bạn đang xem: Đề kiểm tra 1 tiết môn tiếng anh lớp 8

https://giaitoan8.com - chia sẻ tài liệu, đề thi miễn phí.

Trang 1

www.Giaitoan8.com

ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT

Môn: tiếng Anh LỚP 8

Thời gian: 45 phút

I. Choose the best option (from A, B, C or D) to lớn complete each sentence: (3.0pts)

1. I don"t know how ____________ a birthday cake?

A. Make B. Making C. Lớn make D. Made

2. ____________ you post this letter for me, please? – OK.

A. Bởi B. Are C. Will D. Shall

3. The man ____________ in the garden is my grandfather.

A. Works B. Working C. Worked D. Is working

4. Glass should be collected & sent to factories for ____________.

A. Reusing B. Reducing C. Refilling D. Recycling

5. We ____________ morning exercise at six o’clock yesterday.

A. Took B. Take C. Are taking D. Were taking

6. My friend, Lam ____________ to school late.

A. Is always going B. Was always going C. Goes always D. Always goes

7. The Statue of Liberty ____________by French people.

A. Kiến thiết B. Designed C. Was designed D. Was designing

8. Ha Long cất cánh is ____________ by UNESCO as a World Heritage Site.

A. Studied B. Recognized C. Known D. Seen

9. ____________ is often called “The Windy City”.

A. Hawaii B. Chicago C. Thủ đô new york D. San Francisco

10. She promises she ____________ study hard for the next exam.

A. Won’t B. Will C. Is D. Must

11. ____________ in Cambodia should be really known as a wonder.

A. Angkor Wat B. The Taj Mahal

C. The Hanging of Babylon D. The Statue of Zeus

12. My school hasn’t held a/an ____________ contest yet.

A. Flower-arranging B. Flowers-arranging
(2)

https://giaitoan8.com - chia sẻ tài liệu, đề thi miễn phí.

Trang 2 II. Choose the word or phrase that is not correct in standard English. (1pt)

1. I always keep the window xuất hiện so as to lớn letting the fresh air in. A B C D

2. Lan tidied the bedrooms & cleaned the windows since yesterday.

A B C D

3. He is going lớn get to lớn work earlier in order impress the boss.

A B C D

4. Domain authority Lat is known lượt thích a đô thị of pines, waterfalls & flowers.

A B C D III. Complete the passage with the words given. (2pts)

walk narrow friendly town

We are having a wonderful time in Hoi An. The streets here are so (1) ____________ that cars are not allowed khổng lồ enter the center of the (2) ____________. Therefore, we have to lớn (3) ____________. The houses are very old but beautiful. The people are very (4) ____________ and helpful. I love this place so much.

III. Put the verbs in brackets into the correct form. (2pts)

1. While Tim (drive)______________ khổng lồ work, he had a wonderful idea. 2. We ( not meet) ______________ since last year.

3. Would you mind if I (turn) ______________ on the TV?

4. I (do) ______________ my homework between 8 và 9 pm last night.

IV. Reorder the words khổng lồ make complete sentences: (1pt)

1. Always / she / watching / is / TV / .

...

2. Have / I / already / done / my / homework / .

...

V. Rewrite the sentences so that they have the same meaning as the original ones. (1pt)

1. We will invite some old teachers lớn our class meeting.

 Some old teachers ______________________________________________________

2. “I can vì this test”, he said.


(3)

https://giaitoan8.com - share tài liệu, đề thi miễn phí.

Trang 3 ĐÁP ÁN ĐỀ THI

I. Choose the best option (from A, B, C or D) to lớn complete each sentence: (3.0pts) Môi câu đúng 0.25 điểm

1. C 7. C

2. C 8. B

3. B 9. B

4. D 10. B

5. D 11. A

6. A 12. A

II. Choose the word or phrase that is not correct in standard English. (1pt) mỗi câu đúng

0.25 điểm

1. C 2. A 3. C 4. B

III. Complete the passage with the words given. (2pts) mỗi câu đúng 0.5 điểm

1. Narrow 2. Town 3. Walk 4. Friendly

III. Put the verbs in brackets into the correct form. (2pts) mỗi câu đúng 0.5 điểm

1. Was driving 2. Haven"t met
3. Turned
4. Was doing

IV. Reorder the words to make complete sentences: (1pt) Mỗii câu đúng 0.5 điểm

1. She is always watching TV.

2. I have already done my homework

V. Rewrite the sentences so that they have the same meaning as the original ones. (2pts)

1. The glass bottles are broken into small pieces. 2. He said he could vì that test.


Tài liệu liên quan


*
cỗ đề kiểm soát 1 máu môn giờ đồng hồ anh lớp 12 năm 2016 2017 có đáp án 25 752 4
*
đề đánh giá 1 ngày tiết môn giờ đồng hồ anh lớp 12 năm năm nhâm thìn 2017 gồm đáp án 25 561 2

Xem thêm: Hướng Dẫn Kiểm Toán Báo Cáo Tài Chính Doanh Nghiệp, Quy Trình Kiểm Toán Báo Cáo Tài Chính

*
cỗ đề đánh giá 1 máu môn giờ anh lớp 9 năm 2017 2018 có đáp án 69 445 1
*
Tổng vừa lòng đề kiểm soát 1 huyết môn tiếng anh lớp 7 năm 2017 2018 gồm đáp án 58 188 0
*
bo de kiem tra 1 tiet mon tieng anh lop 10 nam 2017 2018 teo dap an 747 33 232 0
*
tong hop de kiem tra 1 tiet tháng tieng anh lop 7 nam 2017 2018 teo dap an 8821 58 165 0
*
bo de kiem tra 1 tiet mon tieng anh lop 11 phái nam 2017 2018 co dap an 1263 40 424 0
*
Đề chất vấn 1 tiết môn Tin học tập 7 trắc nghiệm, trường đoản cú luận gồm đáp án 3 69 0
*
Đề soát sổ 1 tiết môn công nghệ 8 trắc nghiệm, tự luận có đáp án 3 60 0
*
Đề kiểm soát 1 ngày tiết môn Địa lý 8 trắc nghiệm, từ luận có đáp án 2 37 0
*


Tài liệu bạn tìm kiếm đã chuẩn bị sẵn sàng tải về


(472.03 KB - 3 trang) - Đề chất vấn 1 máu môn giờ Anh 8 trắc nghiệm, trường đoản cú luận tất cả đáp án
Tải bản đầy đầy đủ ngay
×